Teşekkür - İstanbul'da Bafralılar Buluştu

TEŞEKKÜR
Bafder olarak yönetime geldiğimiz ilk günden beri önem verdiğimiz ilk husus olan gençlerimize yatırım yapmak ve gençlerimize yönelik projeler üretmek konusunda hemfikir olan, azimle bu çalışmalarda görev alan gönüllü yönetimdeki çalışma arkadaşlarımı bir kez daha tebrik ediyor ve kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Organizasyona gerek maddi olarak, gerek Bafra pidesi ile, gerek de tecrübeleri ile sponsor olup katkı sağlayan çok kıymetli büyüklerimize şükranlarımızı sunarız.

--
Tolgahan Acar

 

İSTANBUL’DA BAFRALILAR BULUŞTU

Bafder – Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin ev sahipliğini yaptığı Bafra’dan gelen lise son öğrencilerine üniversite tanıtım ve kahvaltı organizasyonu 15-16 Aralık tarihinde gerçekleşti.

Kafileyi, Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) başkanı Tolgahan ACAR karşıladı. Aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi Bilgi İşlem proje yöneticisi olan ACAR ile birlikte, İstanbul’da yıllardır hizmet veren Bafra Sağlık Eğitim Vakfı (BASEV) Başkanı ve de Yeditepe Üniversitesi öğretim görevlisi Bülent ARSLAN, kafilenin, üniversite otelinde iki gün misafir edilip, restoran hizmetinden iki gün boyunca sınırsız yararlanmasını da sağladılar.

İstanbul’da Bafra’yı unutmayıp ve Bafralı’lara böylesine sahip çıkılması öğrencilerde mutluluk ve şaşkınlık uyandırdı.

ARSLAN’ın ricası üzerine Yeditepe Üniversitesi Kurucusu Sn. Bedrettin DALAN, yoğun iş temposuna rağmen Bafralı gençlere geniş bir zaman ayırıp, kendilerine, tarih, gelecek, başarılı ve mutlu hayat tecrübe dolu güzel bir konferans verdi. DALAN’ ın konuşmalarını dikkatlice dinleyen ÖZEL MAVİ ADAY ANADOLU LİSESİ öğrencileri, zaman zaman konuşmada alkış tufanı kopardılar.

Gençlerle hatıra fotoğrafı da çektiren DALAN, daha sonra, kampüse ziyarete gelen Sağlık Bakanını karşılamak üzere gençlerle vedalaştı.

16 Aralık Cumartesi günü ise, BASEV ve BAFDER, gençlerimizi BÜYÜK KULÜP’ te ağırlayıp kendilerine kahvaltı ikram ettiler. Kahvaltıya Bafra Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN ve başarılı işadamı ve hayırsever Kaya AŞÇI da katıldı. BAFDER yönetiminden Bafralı Kahvaltı ve Pide Salonun sahibi Bülent Gülcü, gençlerimize Bafra Pidesi ikramında bulundu.

İstanbul’da yaşayan çeşitli sektörlerde çalışmakta olan kariyer sahibi, yönetici ve yönetici adayı olan Bafralı misafirlerimizin de katıldığı kahvaltı organizasyonunda öğrenciler ile iç içe samimi konuşmalar ve tecrübe aktarımları yapıldı.

Gençlere yapılan konuşmalarda konuşmada, başarının sırlarını anlatan Bülent ARSLAN, gençleri, başarısı, vizyonu, azim ve kararlılığı ile tam anlamı ile büyüledi. Gençlere, birlik ve beraberlik mesajı veren ARSLAN, gençlere, iletişimlerinin devam etmesi tavsiyesinde bulundu. “Eski vakıf öğrencimiz ve şimdi sizin öğretmeniniz olan Fatih KURUÇAYLI Hocanız, bizimle iletişimi hep devam ettirdi ve bugün bizleri sizlerle buluşturdu.” dedi.

Günün sonunda Bafra Belediyesi ile birlikte İstanbul’da geniş katılımlı bir kahvaltı organize edilmesi hususunda görüşüldü. 

Organizasyona dair fotograflar için tıklayınız.